Trots op Nederland , , hoofdbestuur@trotsnl.nl http://trotsnl.nl/img/logo_transparant.png

Laatste items

Trots op Nederland levert kandidatenlijst in voor Tweede KamerTrots op Nederland heeft maandag j.l. de kandidatenlijst voor Tweede Kamer verkiezingen in maart bij de Kiesraad ingeleverd met Sander van den Raadt  (raadslid voor Trots in Haarlem) als lijsttrekker.
Trots op NL is momenteel alleen lokaal actief, met gemeenteraadsfracties in Nuth, Grave, Haarlem, Breda, Purmerend en Pijnacker-Nootdorp en afdelingen in een tiental andere gemeenten. Hierdoor staat de partij dicht bij de kiezer, al het goede dat wij lokaal geleerd hebben nemen we over naar het landelijke. Samen met de Nederlandse bevolking (waar wij ook deel van zijn) zullen wij de kloof tussen burgers en de politiek dichten.
Doordat niet alleen het partijprogramma bottom-up is samengesteld, door inspraak van de burgers, maar ook de kandidatenlijst een weerspiegeling is van de gewone man uit de straat, weten wij heel goed wat er leeft. 

Bij ons geen ingevlogen hotemetoten op hoge plekken op de lijst, of een beroemdheid op plek één, om even makkelijk wat extra stemmen en media aandacht te scoren. Onze kandidaten zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen van het leven. Heel herkenbaar voor de gemiddelde Nederlander. Vanuit de bevolking voor de bevolking.