Trots op Nederland , , hoofdbestuur@trotsnl.nl http://trotsnl.nl/img/logo_transparant.png

Laatste items

Spekman versus WildersWilders voorspelt een revolte (opstand van het volk) als dit beleid zo doorgaat. Op zich is dat logisch na alle ophef rond asielbeleid. Er komen steeds meer groepen die zich verzetten tegen die massa immigratie van economische migranten en echte vluchtelingen, temeer daar een deel van die mensen zich niet weet te gedragen en misdrijven pleegt. Bovendien komen er ook steeds meer moslims die hun gelijk prediken. Echte asielzoekers zijn blij dat ze met hun familie ergens terecht kunnen, maar relschoppers zijn uit op een voordeel desnoods door crimineel gedrag. Bewegingen als Pegida ontstaan niet vanzelf. Wilders voelt dat redelijk goed aan ook al steunt hij Pegida niet. Straks moeten we AZC´s inrichten met een moskee en een halal supermarkt. In wiens achtertuin kan dat?

Spekman zou met zijn politiek verleden betere antennes moeten hebben maar miskent de gevoelens onder het volk. De PVDA heeft ook in Samsom een leider die doodleuk beweert dat we nog wel 200.000 immigranten kunnen opnemen in Nederland, wat een onzin. Het plan van Samsom om ze met een veerboot terug te sturen is ook onzinnig. Het is duidelijk dat de PvdA volledig losgezongen is van de achterban en niet meer weet wat de kiezer wil.

De PVV is geen ideale partij om te regeren, ondemocratische structuur in de partij en solistische acties van Wilders. Daarom komt er steeds meer ruimte voor een nieuwe beweging of partij die de gevoelens van de bevolking aanvoelt en verwoordt. Die beweging kan zowel op links als op rechts ontstaan. Zo zijn er gremia als Jalta, Forum voor Democratie, e.a. organisaties. Ook zijn er vele loslopende publicisten die kritiek spuien op wat er gebeurt, terwijl de grote media vaak nog aan de hand lopen van de regering.  De andere grotere partijen blijken niet in staat om te profiteren van de onvrede.

kenniscentrum Trots op Nederland