Trots op Nederland , , hoofdbestuur@trotsnl.nl http://trotsnl.nl/img/logo_transparant.png

Laatste items

De Nederlander is geen melkkoeWord je landelijk misschien 1x niet gepakt met hogere belasting, dan stijgen je lokale lasten, zoals OZB en afvalstoffenheffing wel enorm. Daarom vlaktaks: maximaal betaal je 20% belasting. Lokale lasten zouden niet harder moeten stijgen dan inflatie, hondenbelasting wordt wettelijk afgeschaft. Cruciale banen als verpleegkundige en straatagent gaan 20% meer verdienen.

Meedoen, meebeslissen, de Nederlander krijgt het laatste woord. 3 vormen van referenda, vragenuurtje Den Haag ook open voor vragen uit de bevolking. Burgerraadsleden in de gemeenten, niet alleen lokaal 3 minuten snel inspreken, maar ook meedoen als deskundige van een onderwerp.

Toegankelijkheid en leefbaarheid , dus bv genoeg openbare toiletten of bij autoluw gebied parkeergarages om de stad en met gratis openbaar vervoer naar het centrum, aandacht voor kernen op het platteland voor bereikbaarheid en leefbaarheid. Geen rubbergranulaat in kunstgras en geen tweedeling in steden met enorme concentraties sociale huur met probleem doelgroepen.

Sander van den Raadt - Lijsttrekker - A.P.D. van den Raadt - Haarlem