Trots op Nederland , , hoofdbestuur@trotsnl.nl http://trotsnl.nl/img/logo_transparant.png

Laatste items

Rita Verdonk stelt voor in Griekenland kampen te bouwenRita Verdonk stelt voor in Griekenland kampen te bouwen.
De zorgen van gewone burgers in de EU neemt sterk toe. Bewegingen als Pegida, de PVV, e.a. politieke groeperingen trekken stemmen omdat de bevolking in de EU bang begint te worden van de te grote stroom migranten en instroom van extreme moslim fanatici, imams deels gefinancierd door Saoedi Arabië. Vele migranten willen naar Duitsland, omdat Frau A. Merkel hen daartoe uitnodigt. De rest van de EU wil dat helemaal niet. Frankrijk heeft er al genoeg vanuit haar koloniaal verleden. Oost Europese staten willen dat helemaal  niet. Het argument dat het een klein percentage op de bevolking is, vormt  kiezersbedrog, want elk jaar weer een klein percentage heeft in diverse landen ervoor gezorgd dat het percentage import moslims al tegen de 10% loopt. Saoedi Arabië wil al 200 moskeeën in Duitsland bijbouwen. Waarom richten ze geen opvang in hun eigen land, ruimte, materiaal, zelfde religie en geld genoeg, het zijn hun broeders of is het verschil in religie binnen de islam te groot?

De moslim cultuur en religie is niet eigen aan de cultuur in de EU, ook al is ze al eeuwen aanwezig in een kleine minderheid. Moslim extremisme importeren willen we niet, zoals bij de aanslag op de metro Madrid, Charley Hebdo in Parijs, maar ook de aanslag 9/11 in NY is in de EU begonnen. Duizenden jihadisten uit de EU! naar Syrië is een vreemd gegeven voor vredelievende EU burgers.

Het ontwrichtende van deze grote instroom van echt niet allemaal goed opgeleide mensen is dat men eisen gaat stellen aan onze manier van leven, onze hulp en onze gewoonten. Sommigen vinden onze vrouwen aantrekkelijk met alle gevolgen van dien, onze sociale voorzieningen moeten er voor hen zijn, terwijl ze er nooit aan hebben bijgedragen, onze huizen moeten ter beschikking komen terwijl onze eigen mensen daarop moeten wachten, enz. Oudere mensen en vrouwen voelen zich niet meer veilig op straat. De politie kan er weinig aan doen, want er moet eerst wat gebeuren. Dit wil Europa niet.

Natuurlijk moeten we echte politieke vluchtelingen helpen, maar een groot deel zijn migranten op zoek naar een beter leven en niet allemaal komen ze uit Syrië, maar ook uit Pakistan, Albanië, Nigeria, etc., landen waar geen oorlog is. De potentiele toestroom vanuit het midden oosten kan oplopen tot tientallen miljoenen (Irak, Afghanistan, Syrië en mogelijk nog Palestijnen) en dat is wel heel erg veel. Daarom had de EU in de regio al lang met heel veel geld (tientallen Miljarden euro) moeten helpen, medisch, scholing, beveiliging, etc. Buitengrenzen EU beter bewaken en mensen ter plekke selecteren. Een integraal EU beleid vluchtelingen en migranten ontbreekt, ook na EU topberaad op 25 okt niet.

Sommigen voorspellen al binnen 5 jaar regionale conflicten tussen burgercomités en migranten, zoals in de voorsteden van Parijs. De politici begrijpen de portee niet meer en kijken alleen maar naar de zieligheid onder leiding van diverse billenwassers en de ziele knijpers, een foto van een omgekomen kind en Juncker president van EC staat erbij te huilen, man doe wat. De burgers vervreemden snel van de overheid, zeker nu Min. Plasterk opdracht geeft aan de commissarissen van de koning om locaties voor AZC´s te zoeken. In Den Haag staan nog vele gebouwen leeg, maar daar mag het niet?

Verfrissend was Rita Verdonk op 17 okt. in de NRC in een interview samen met Job Cohen(pvda) en Aad Costo (pvda), alle drie waren ze verantwoordelijk over immigratie destijds.  Rita stelt voor om in Griekenland kampen te bouwen ter compensatie van de ca.  € 300 mld. hulp die we Griekenland gegeven hebben. Costo vond het aardig idee en Cohen had er geen commentaar op. Dit soort verfrissende ideeën uitwerken helpt Nederland en de EU verder. Nu Mark Rutte nog.

Kenniscentrum Trots op Nederland